Kuntoutuskodit työpaikkana

Kuntoutuskodit työpaikkana

Kuntoutus Onnelassa, Virkkulassa ja Kuntoutus Päivännousussa työskentelee tällä hetkellä yhteensä noin 20 alan ammattilaista – sairaanhoitajia, lähihoitajia ja sosionomeja. Koko henkilöstömme on saanut yhteisöhoidon koulutuksen, noudatamme yhteisöhoidon periaatteita.

Kuntoutustyö on tavoitteellista ja tekeminen yhteistyötä. Eri yksiköiden arki kohtaa myös yhteisissä tapahtumissa, kuten syysolympialaisissa, pikkujouluissa ja loppiaistansseissa. Haastavaa työtä tehdään rennolla meiningillä ja luottavaisena siihen, että työryhmältä saa tarvittavaa tukea. Ansaittuja vapaapäiviä vaalimme, ja vuorosuunnittelu toimii tehokkaasti ja joustavasti.

Kaikki kuntoutuskodit ovat savuttomia työpaikkoja.

Ajatuksemme kouluttautumisesta

Pidämme kouluttautumista ja eri yksiköissä toimivien työntekijöidemme vuorovaikutusta tärkeänä. Siksi järjestämme muun muassa teemoitettuja koulutusjaksoja. Niiden toteutuksessa työntekijämme ovat aktiivisesti mukana suunnittelusta lähtien. Myös työnkierto eri tehtävissä ja yritysten välillä on mahdollista järjestää. Työkierto on luonteva osa sisäistä kouluttautumista.

Yrittäjien taustaa

Tuija Jormanaisella on Sosiaali- ja Terveysalan Kehittämisen ja Johtamisen ylempi AMK-tutkinto. Hänen vahvinta osaamisaluettaan on hoitotyön laatu sekä kuntouttava hoitotyö. Pekka Kettunen on koulutukseltaan psykiatrian erikoissairaanhoitaja. Hänellä on hoitoalan vankka asiantuntemus ja pitkä kokemus. Hoiva-alan yrittäjinä he ovat työskennelleet 20 vuotta.

Mitä arvostamme?

Arvostamme ammattitaitoa, motivaatiota ja kokemusta. Kannustamme ammattitaidon ylläpitämiseen ja huolehdimme henkilöstömme täydennyskoulutuksesta. Koko henkilöstömme on saanut yhteisöhoidon koulutuksen.

Alalle tarvitaan jatkuvasti lisää osaavia ammattilaisia. Jos olet kiinnostunut tavoitteellisesta työstä ja aktiivisesta työyhteisöstä, ota yhteyttä! Hyville tekijöille voimme tarjota niin vakituista työtä kuin sijaisuuksiakin. Kerromme mielellämme lisää työmahdollisuuksista Kuntoutus Onnelassa, Hoitokoti Virkkulassa ja Kuntoutus Päivännousussa. Ota yhteyttä, keskustellaan lisää!